Het blijft altijd een uitdaging om te zorgen voor een passend kerstgeschenk voor uw medewerkers. Met de Winter Wonderland Christmasfair kunt u uw medewerkers uitnodigen voor een gezellig samen zijn en geeft u ze de keuze om zelf een kerstgeschenk te shoppen.

Winter Wonderland Christmasfair

Nodig uw medewerkers uit voor een compleet diner met uitgebreide buffetten en onbeperkt drankenpakket (bier, fris, wijnen, mixdranken, koffie en thee). Gewoon goed en lekker verzorgd, gemoedelijk en toegankelijk.

Voor de Christmasfair in 2018 kunt u nog open inschrijven voor 20 en 21 december. Voor 10, 11, 12, 13 december en 17, 18, 19, 20 en 21 december zijn nog mogelijkheden voor grotere partijen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Prijs: € 40,- p.p. exclusief btw

Aanvangstijd: vanaf 17.30 uur, 4 uur onbeperkt genieten. Sluitingstijd 21.30 uur

Voor inschrijven of meer informatie kunt u contact opnemen met ons: info@lunenburg.nl of via 0413-229383

 

Giftshop

Nadat iedereen heeft kunnen genieten van de buffetten of het hapjesarrangement, worden de deuren van de giftshop geopend. Alle gasten krijgen voldoende gelegenheid om een persoonlijk kerstgeschenk uit te zoeken. Vooraf bepaalt u zelf het aantal vouchers dat u uw medewerkers wilt aanbieden.

 

Aanvullende informatie

Wilt u graag een persoonlijke invulling? Voor groepen vanaf 40 personen maken we graag een arrangement op maat. Wenst u meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.