Is het ieder jaar weer een uitdaging om een passend kerstgeschenk te vinden voor uw medewerkers? De Winter Wonderland Christmasfair is de ideale gelegenheid om samen met uw medewerkers een uniek en persoonlijk kerstpakket samen te stellen en het jaar feestelijk af te sluiten

Luxe borrel en kerstdiner ineen

De Winter Wonderland Christmasfair brengt het beste van een borrel en kerstdiner bijeen. Want naast de lekkerste drankjes kunt u onbeperkt genieten van een uitgebreid buffet en verschillende live cooking-gerechten die door onze chef-koks à la minute worden bereid. Een professionele barista breidt exclusieve theesoorten en de lekkerste koffievarianten van vers gebrande bonen. Daarnaast presenteren wij ook een bijzonder dessert buffet. Onbeperkt genieten dus!

Uniek kerstpakket

Uw medewerkers ontvangen van ons een voucher waarvan u zelf vooraf de hoogte bepaalt. Met deze voucher kunnen zij in onze giftshop de meest uiteenlopende en exclusieve cadeau’s uitzoeken. Van sieraden, tassen, cosmetica en boeken tot de lekkerste streekproducten, wijnen, gadgets en andere hebbedingetjes.

Voor de Christmasfair in 2019 kunt u nog open inschrijven voor vrijdag 20 december. Tussen 10 en 20 december zijn nog mogelijkheden voor grotere partijen, maar er lopen hiervoor al diverse reserveringen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De all-inprijs voor onbeperkt eten en drinken bedraagt € 45,- per persoon, exclusief btw en vouchers.

De Winter Wonderland Christmasfair begint om 17.30 uur en duurt tot 21.30 uur

Voor inschrijven of meer informatie kunt u contact opnemen met ons: info@lunenburg.nl of via 0413-229383

 

Aanvullende informatie

Wilt u graag een persoonlijke invulling? Voor groepen vanaf 40 personen maken we graag een arrangement op maat. Wenst u meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.